Jump to content
Sports Interactive Community
Sign in to follow this  
WillyOD

[1.4] Load save fails: fixture_manager::load_check_fixture_legs() - cannot read struct

Recommended Posts

Hey, I already posted on Steam forum but then I noticed your own forums, so here goes:

Hey,
My games saved with 1.4 won't load. I'm getting this error:
 
fixture_manager::load_check_fixture_legs() - cannot read structure
 
Any ways to fix OR revert back to the previous version so I can keep on playing?
(I can still load a 30 min older save with game version 1.3 tag)

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I continued from my last 1.3 save, played a few matches, simulates two weeks, played a few more. Saving/loading works now... so dunno what's up. But I'll just reload and continue from this save, no problems.

 

Thanks for a great game!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im getting the same message when trying to load my save

 

Heres the message that pops up: L8akG7B.png

Edited by Sniffman

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am also getting this from a game I had started after 1.3, never happened until this update today. Please provide a solution, I do not have another save from previous update I can use to back to.

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can any of you upload the saved game that is giving this error when attempting to load it please ?

Also, what OS are you running the game on ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried to upload my save here, but since the save file is over 2MB i can't seem to do it. I even tried using winrar to make it smaller but it still did not work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same issue as others in here. I have uploaded my save game file on the FTP server. The name of the file is "(gtamaster) EHM Load Game Issue".

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, gtamaster said:

I have the same issue as others in here. I have uploaded my save game file on the FTP server. The name of the file is "(gtamaster) EHM Load Game Issue".

Thanks, can I ask what OS are you running the game on ?

Edit: Managed to get a quick look at your save. It seems there might be at least two corrupted data files within the save. Was this an old save that you had loaded in 1.4 first succesfully and then saved later on after which it stopped loading ? The saved game database data seems to have been saved with the most recent version but some of the other game data files within the save don't appear to be using the most current data format.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm running windows 7 professional.

Yes, I updated the game to 1.4 and then I loaded the game successfully on the first try and was able to save the game before exiting the game. But when I tried to get back in later, the error message popped up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay, it seems as this is an old save, it might have been that it has picked up an old data file into the save from an unrelated save as there was a bug like that ages ago. And only now with some file loading changes in the most recent update this extra data file has started causing issues. However this should be fixable for the hot fix as well, just running tests now and managed to load your saved game okay. We are aiming for Monday for the hot fix at the moment.

All these error messages are likely to do with the same issue, caused by the same extra data file. I believe all these are quite long term saves ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

i am having the same issue and am unclear as to what you mean by the hot fix , if someone could please provide some clarity here would be great

thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, selsby28 said:

i am having the same issue and am unclear as to what you mean by the hot fix , if someone could please provide some clarity here would be great

thank you

A "hot fix" means there'll be a small update to fix problems that have arisen after a full update has been released; a "hot fix" is released shortly after a full update (like a few days, in this case hopefully Monday)

Share this post


Link to post
Share on other sites

i uploaded the save, my savegame should be called Luleå.sav   I tried starting a new game aswell and it crashes pretty often during the initalizing stage. running windows 10.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got the update for 1.4.1 but I'm still having the same problem, my game won't load it just says cannot read structure. Anyone else still having problems?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...