Jump to content

segadayi

Members+
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by segadayi

  1. Kagashi ve diğer arkadaşlar, forumda önceki yazışmaları okursanız göreceksiniz. TFF tarafından kesinleşmemiş olmamasına rağmen FM bu sene bu kuralları 3 sezon sonra başlayacak şekilde oyuna entegre etti fakat ai buna ayak uyduramadığı için oyunlarda bu şekilde problemler çıkıyor. Size tavsiyem bu kuralı kaldıran bir yama bulmanız, kendim test etmedim ama bir önceki sayfada paylaştım oradan indirebilirsiniz.

     

    @Sebastian Szlenkieras fans vs developers(or researchers) we already argued for 4 pages just about this topic that it is not for certain that this rule will take place in the future but still implemented in the game. Also AI sometimes puts 2 goalkeepers in starting XI just because of registration rules, which makes Turkish league unplayable after 3-4 seasons.

  2. https://fmturkiye.net/files/file/3-football-manager-2021-süper-lig-için-gevşetilmiş-yabancı-sınırı-kuralı/#:~:text=Football Manager 2021 Süper Lig için oyununuz boyunca kadroya 16,kaydettirme gibi kuralların hepsini kaldırdım.

    Football Manager 2021 Süper Lig için oyununuz boyunca kadroya 16 yabancı oyuncu kaydettirebiliyorsunuz. Ayrıca 2.sezondan itibaren başlayan kadroda altyapı oyuncusu kaydettirme, türkiye'de yetişmiş oyuncu kaydettirme gibi kuralların hepsini kaldırdım. Açıkcası benim için 3.sezondan itibaren oyunu oynanmaz kılıyordu. İyi oyunlar. Oyunun son güncellemesine uygundur.

    arkadaşlar aradığınız modu birileri yapmış , kendim test etmedim ama umarım düzgün çalışıyordur. @perpetua'ya laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur, yıllarca az çekmedik bütün özellikleri 20 olan Fatih Terim'lerden ve overpower Galatasaray'lardan. :cool:

     

    Herkese iyi eğlenceler. :)

     

     

×
×
  • Create New...