Geoff Hinnell

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Geoff Hinnell

  • Rank
    Amateur
  1. Has there been a solution to 'fm.exe has encountered a problem and needs to close' yet. I posted this error days ago and was told by Marc Duffy to post it in the technical forum. I did and as of yet no one from SI has helped with the error? Are they just hoping this error will go away, or are they working on it? I don't mind if they are, but at least TELL US!
  2. I have done this. Can you assure me someone from SI is going to help with it? :confused:
  3. I really do feel like my problem is being ignored. If no one knows how to solve it, can you at least say instead of answering problems posted after me?!?! Thanks. I'm encountering the "fm.exe has encountered a problem and needs to close" error. The send report says the following: AppName: fm.exe AppVer: 9.1.0.26064 ModName: fm.exe ModVer: 9.1.0.26064 Offset: 00fdc281 Any ideas? I've tried repairing the Microsoft Dot.Net framework but it doesn't work. I was playing the game earlier perfectly fine, and have tried re-installing it. I'm also running the latest patch?
  4. Seeing as no one has helped my request a few pages back, I'm guessing it was either not seen or ignored. I'll post it again incase it was missed: I'm encountering the "fm.exe has encountered a problem and needs to close" error. The send report says the following: AppName: fm.exe AppVer: 9.1.0.26064 ModName: fm.exe ModVer: 9.1.0.26064 Offset: 00fdc281 Any ideas? I've tried repairing the Microsoft Dot.Net framework but it doesn't work. I was playing the game earlier perfectly fine, and have tried re-installing it. I'm also running the latest patch?
  5. I'm encountering the "fm.exe has encountered a problem and needs to close" error. The send report says the following: AppName: fm.exe AppVer: 9.1.0.26064 ModName: fm.exe ModVer: 9.1.0.26064 Offset: 00fdc281 Any ideas? I've tried repairing the Microsoft Dot.Net framework but it doesn't work. I was playing the game earlier perfectly fine, and have tried re-installing it. I'm also running the latest patch?