Jump to content
Sports Interactive Community

Mgoraf

Members
  • Content count

    39
  • Joined

  • Last visited

About Mgoraf

  • Rank
    Amateur
  1. Installing on Vista

    Have tried everything really now, still no joy. Can anyone help? No one replys in the support forum <_<
  2. Installing on Vista

    Still the same problem. It says. The installation is complete but there has been serious errors..." I've tried everything listed above and nothing is wroking. And when I go into 'games explorer' its not there. Looked back through threads in the support forum and just posted me system info there so hopefully the mod will be able to help Thanks for all your help though.
  3. Installing on Vista

    Still not working. Just still get a white screen
  4. Installing on Vista

    I un-installed it, will have to install it again. At the end though it says 'serious errors have occured, please check the installation log for detalis'. Don't know what all that is about :S
  5. Installing on Vista

    Somebody must known whats wrong?
  6. Installing on Vista

    Somebody must known whats wrong?
  7. Installing on Vista

    Yeah tried all of that didnt work.
  8. Installing on Vista

    Didnt work. Didnt even run the game after installation this time! Can anyone else help please?
  9. Installing on Vista

    Thanks alot. Its installing now. Lets hope it works this time
  10. Installing on Vista

    I'm having problems installing FM 2008 on Windows Vista. At the end of the installation it says that "serious errors have occured during the installation" and when it runs its just a white screen. I've looked in the support forums and nothing is working and nobody is replying there! Is anyone having the same problem or know how to fix this?
  11. I'm having problems installing FM 2008 on Windows Vista. At the end of the installation it says that "serious errors have occured during the installation" and when it runs its just a white screen. I've looked in the support forums and nothing is working and nobody is replying there! Is anyone having the same problem or know how to fix this?
×