Jump to content

Thiago Thomas

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Thiago Thomas

  1. Bu Sorunu Daha Öncede yazmıştım betada olan sorun 2020de oluyordu 2030 a simule ettiğimde 2028 gibi birden havadan klübü 250 300 milyon euro gibi bi para girdi.Betada bi ülkede herkesin yazdığı bişey bu kadar önemsiz görülüyorsa gerçekten yazık son 5 yıldır satın alıyorum sadece destek olmak için ama bu hata gerçekten oyundan soguttu.Şu Anda Tam 8 saat oldu ve bu soruma bi cevap bile gelmedi bi kariyer açıcam ve ilerde bu şekilde olmasının bi bug mı yoksa olağan bişey mi oldugunu merak ediyorum.

    20201124025259_1.jpg

    20201124025303_1.jpg

  2. Beta yi çıktığı gün aldım ve açtım başlangıç yaptım Fenerbahçe Ile ardından bi süre sonra bi haber Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş borçlarını yapılandırdı diye ve bi baktım kar 230 milyon Euro.Bunun bir hata olduğunu düşünüyorum.Bu sorun 24 kasıma oyunun çıkış tarihine kadar duzelebilirmi acaba sormak istedim cevaplarsanız sevinirim.

  3. Çok eskiden oynayan biri olarak ve her zaman Türkiye Liginde başlayan biri olarak bu yıl yabancı kuralının açıklanmasıyla birlikte bu kuralın fm ye yansıyacağını düşünmem bile heyecanlandırdı.Çünkü eski serilerdede oynadigim yabancı kuralı oyuna zevk veren bişey.Senin gibi oyunu kolay seven arkadaşlar buna karşı çıkacaktır.Hem oyunun zorluğunu hemde zevkini arttırır bu kural söylenildiği gibi böyle beğenmiyorsan editör le oynarsın oyununu

×
×
  • Create New...