Jump to content
Sports Interactive Community

Recommended Posts

Can you try disabling vsync option via the Nvidia control panel and see if it fixes the issue, please?

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

All i can find in settings is Vertical Sync is that the option i disable

a0feba11e4dc3dcea467f422fc5392ea.png

Edited by manchester

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes sorry, I meant to say Vertical Sync. Does it help?

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, Jimmy Wong said:

Yes sorry, I meant to say Vertical Sync. Does it help?

well ive noit turned it off yet played plenty more games and issue not happend again yet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay do let us know if it happen again, please. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you have any custom graphics installed? Like skins or logos?

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, Kyle Brown said:

Do you have any custom graphics installed? Like skins or logos?

Yes i do

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you remove all of them from the SI folder please and reloading the game with only the basic graphics?

I suspect the custom add-ons might be interfering. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...