Jump to content
Sports Interactive Community

Recommended Posts

I recently reset my PC and ever since fm has not been running smoothly in the menus. Before I reset FM would run smoothly at 144fps in the menus but after resetting my pc the fps is erratic and sits around 30-70 while just moving my mouse around not even clicking anything. It seems to sit near 144 when moving the mouse but if my mouse is static it lowers it to 60-70. I have a ryzen 3600 and rx 580.

Edited by OneManSnipez

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, OneManSnipez said:

graphics drivers are fully up to date

Then roll them back maybe? clearly something is conflicting with the game since you reset .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Welshace said:

Then roll them back maybe? clearly something is conflicting with the game since you reset .

Im using the same driver version I was using before I reset.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Then post in the bug reporting section where you might get some help on the matter..

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've moved this to the correct bug forum, so one of the QA guys can hopefully help track the cause down with you :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have replied on your other post, I'll close this one off.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...