Jump to content
Sports Interactive Community
zerra

Problems player relationship and match squad sorting.

Recommended Posts

Hello!

I've noticed something since I updated to the public beta. When I pick a starting eleven, none of my players seems to have the arrows drawn between them to show that they have a strong partnership. And also, when I pick a matchsquad, it seems that the sorting is completely wrong. If you look at the screenshot nr 1, I've picked a match squad, but usually all the starting position ends up on top, but for me I have to sort them. It worked when I started play FM20 but after a month or so it just changed, I don't use any filters except for players unavailable.

Also you can see in screenshot nr 1, Florentino Luiz and Reinier have played together for 10 seasons, and both of them have a strong partnership in the middle between eachother.

fm20.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you able to share the save? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Of course, I upload my save using the ownCloud, named Manchester U.fm.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 03/02/2020 at 14:41, zerra said:

Hello!

I've noticed something since I updated to the public beta. When I pick a starting eleven, none of my players seems to have the arrows drawn between them to show that they have a strong partnership. And also, when I pick a matchsquad, it seems that the sorting is completely wrong. If you look at the screenshot nr 1, I've picked a match squad, but usually all the starting position ends up on top, but for me I have to sort them. It worked when I started play FM20 but after a month or so it just changed, I don't use any filters except for players unavailable.

Also you can see in screenshot nr 1, Florentino Luiz and Reinier have played together for 10 seasons, and both of them have a strong partnership in the middle between eachother.

fm20.png

Don't think it's a bug. looks like you have analysis turned off.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Hazpro said:

Don't think it's a bug. looks like you have analysis turned off.

I'm a bit ashamed (or very much). Been playing since CM3 and couldn't figure that out.. Thank you very much!

Share this post


Link to post
Share on other sites

We all make mistakes. lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...