Jump to content
Sports Interactive Community
AdamD125

MacOS Catalina Blurry Cursor

Recommended Posts

Hi, 

 

I have just installed a fresh copy of FM20 and I am still getting the same blurry cursor which I also got towards the end of FM19 after an update. Screenshot attached. 

 

I am using a fresh copy and have not installed any graphics and I am using the normal retail version. 

 

Any ideas???

 

EDIT: I have also tried the public beta and still getting the same issue. I have literally just installed the game so don't think it is anything that I have changed that would have caused this?

 

Cheers 

IMG_6500.JPG

IMG_1341.JPG

Edited by AdamD125

Share this post


Link to post
Share on other sites

I changed to window mode and the problem has gone away. 

 

I'd rather play the game in full screen, so any assistance would be appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 07/12/2019 at 11:26, AdamD125 said:

I changed to window mode and the problem has gone away. 

 

I'd rather play the game in full screen, so any assistance would be appreciated.

Hey, 

Could I get you to try deleting your cache and preferences? It will essentially reset the game so may be the solution. 

If not let me know.

Thanks

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, 

I have done this and still getting the fuzz around the cursor. 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, AdamD125 said:

Hi, 

I have done this and still getting the fuzz around the cursor. 

Thanks

Could you please provide a copy of your system dxdiag file, please.

I'll have a look and see if perhaps the PC is the issue.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi as a test, can you try and disable the automatic GPU switch option, please? Detaisl on how to do this is here: http://osxdaily.com/2017/01/08/disable-gpu-switching-macbook-pro/

Also are you using night shift function on your Macbook? Would it make a difference if you switch this off?

Let us know how you get on, please. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jimmy, 

This has resolved the issue!!

Thanks for all your help

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 14/12/2019 at 13:02, AdamD125 said:

Hi Jimmy, 

This has resolved the issue!!

Thanks for all your help

Great to hear Adam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...