Jump to content
Sports Interactive Community
Roga

FM18 - Logo not showing on league table, ...

Recommended Posts

I made a logo for my custom club,

I added a normal and small version to graphics, the normal version looks good but the small version does not appear (on the league table, schedule ...)

The logo is png and is 20x20. (small version)

 

Can someone please help me??

Sorry for my bad english

 

Knipsel.thumb.PNG.88ba1201c873ad17d966f894a8fdb4c3.PNG

Edited by Roga

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure you have included the correct info in the config for the small logo, it should be of the form:

<record from="FILE_NAME" to="graphics/pictures/club/UNIQUE_ID/icon"/>

As nothing is showing it is likely the filename part that is wrong, make sure that the name you put in the file exactly matches the filename (easiest method is to copy the filename from the graphic into the file).

Also the logos should generally be 25x18 pixels for the small logo to ensure they line up.

Share this post


Link to post
Share on other sites
34 minutes ago, michaeltmurrayuk said:

Make sure you have included the correct info in the config for the small logo, it should be of the form:

<record from="FILE_NAME" to="graphics/pictures/club/UNIQUE_ID/icon"/>

As nothing is showing it is likely the filename part that is wrong, make sure that the name you put in the file exactly matches the filename (easiest method is to copy the filename from the graphic into the file).

Also the logos should generally be 25x18 pixels for the small logo to ensure they line up.

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/03/2018 at 13:17, michaeltmurrayuk said:

Make sure you have included the correct info in the config for the small logo, it should be of the form:

<record from="FILE_NAME" to="graphics/pictures/club/UNIQUE_ID/icon"/>

As nothing is showing it is likely the filename part that is wrong, make sure that the name you put in the file exactly matches the filename (easiest method is to copy the filename from the graphic into the file).

Also the logos should generally be 25x18 pixels for the small logo to ensure they line up.

i've done all that but one logo in my league still isn't showing up. This is the league table510484677_ScreenShot2018-05-21at8_56_15PM.thumb.png.6dfabcc7fac471b164355e71c0447934.png the teams id number is 72006070 and the regular logo shows up but not the icon. this is the config file please tell me what I'm doing wrong1796476976_ScreenShot2018-05-21at8_57_00PM.thumb.png.0e6ea2e015b6405f71028ef44450bb60.png the image size is 25x17

 

 

Edited by fracsauce

Share this post


Link to post
Share on other sites

- Check the filename to make sure it matches what is in your config file (best option is to copy/paste one of the names into the other). Also make sure the file extension is .png not .PNG the second one is different and won't be read by the game.

- Make sure you don't have a duplicate entry elsewhere in that file or in a different file for that id with the icon line.

- If neither of that is the problem then check the image - easiest way is to change the config file, link a different graphic to that club one that you know works and then link that graphic to another club and see if either work. If the other logo works and this one doesn't then it's a problem with the image and you'd need to recreate it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, michaeltmurrayuk said:

- Check the filename to make sure it matches what is in your config file (best option is to copy/paste one of the names into the other). Also make sure the file extension is .png not .PNG the second one is different and won't be read by the game.

- Make sure you don't have a duplicate entry elsewhere in that file or in a different file for that id with the icon line.

- If neither of that is the problem then check the image - easiest way is to change the config file, link a different graphic to that club one that you know works and then link that graphic to another club and see if either work. If the other logo works and this one doesn't then it's a problem with the image and you'd need to recreate it.

What would be wrong with the photo that id need to re create it? Just want to know so I don’t screw up again 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...