Jump to content
Sports Interactive Community
Sign in to follow this  
Villafc88

Transfers

Recommended Posts

A few times now I have experienced a problem when buying a player. What happens is i proceed to put a bid In for a player and have a battle to sign him with another Club when I win the chase to sign him it never let's  me offer a contract or when I do offer a contract it ne error completes. Upon looking at the player you are trying to signing it says in the bio of the player bids recieved etc. I think this has happened at least. 3/4 times now and I'm missing out on some real good players. 

I am on the latest 9.1 update on android 

 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Villafc88 said:

A few times now I have experienced a problem when buying a player. What happens is i proceed to put a bid In for a player and have a battle to sign him with another Club when I win the chase to sign him it never let's  me offer a contract or when I do offer a contract it ne error completes. Upon looking at the player you are trying to signing it says in the bio of the player bids recieved etc. I think this has happened at least. 3/4 times now and I'm missing out on some real good players. 

I am on the latest 9.1 update on android 

 
 

Do you have a save we can reproduce this from, please? Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, Alari Naylor said:

Do you have a save we can reproduce this from, please? Thanks.

I have sent a save to sig so will see what the results are. Am I okay to carry in playing the game 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, can you let me know the ticket number (if sent to SEGA customer services) so we can jump on this ASAP? Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm also having this problem. I can try upload a save file if it helps? 

Here's one from today and an attempted transfer from a while back - still unable to make another bid.

Screenshot_2018-01-11-19-22-47.png

Screenshot_2018-01-11-19-22-58.png

Screenshot_2018-01-11-19-23-01.png

Screenshot_2018-01-11-20-41-35.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please can you try updating to update 9.1.1. We're hoping that the update repairs the issue. If it does not, please let us know. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...