Jump to content
Sports Interactive Community
CraqueTuga

Black screen after launching the game

Recommended Posts

When I launched the game for the first time, everything went ok. After that I tried to put logos in the game, as I always do, and my computer restarted (I don`t know why!!)... I tried to launch the game again and at the moment we are supposed to see the "Sports Interactive" logo, the screen turned black (half minute later it turns a little bit brighter, like grey). The background music continues and everything in the computer keeps working. Besides that the status of the game is "working/responding". I deleted all the files in "graphics" paste and it still happens. Any advise? Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did all the steps, and a message saying that my driver is updated showed up, so i guess it is... Just to be sure the graphics folder is supposed to be empty wright?

Edited by CraqueTuga

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes it worked, I guess it was something that I might have done wrong when I tried to put logos in the game. Thank you again (I had another problem previously) for the help and the quickness when replying!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...