Jump to content
Sports Interactive Community
GS1981

Spanish Flags and Logos not working in game anymore :S

Recommended Posts

Hi suddenly the Spanish Flags and Logos not working in game anymore, every other logo and flag works, I have checked the config, and they are set to the right id etc :S i checked FMRTE and the FM Official Editor, and its nothing to do with them, whats causing this and how can i fix it?

12697319_164330900611705_196771163545056295_o.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

The Spanish kits are working, i don't understand it, every other country and club are fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you reloaded the skin and cleared the skin cache so it reloads it all?

If it doesn't help, reinstall the graphics from the beginning.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes mate, literally nothing has changed other than me starting a new game, and yeh reloaded skin, cleared cache, restarted etc, really makes no sense, i'm wondering if SI has done some update? because i think they had the Spanish flag there by default before i even put the updated ones in, and now its just a red flag with stars on :S

Could you do me a favour and select new game and where it says to select your countrys, tell me if the true spanish flag is there? (please) would help loads cos then i would know it is definitely my end.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Steam did a minor one earlier and somebody on Susie is saying they have the same thing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Steam update maybe... no fm16 update though.. shouldn't affect your graphics, unless you subscribed to them through steam, in which case it may be that... and the author of the file will need to update it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi suddenly the Spanish Flags and Logos not working in game anymore, every other logo and flag works, I have checked the config, and they are set to the right id etc :S i checked FMRTE and the FM Official Editor, and its nothing to do with them, whats causing this and how can i fix it?

12697319_164330900611705_196771163545056295_o.jpg

Isn't that the flag of Comunidad Madrid?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...