Jump to content
Sports Interactive Community

tharox

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About tharox

  • Rank
    Amateur
  1. Hey, I've been having this problem for quite some time. I'm not sure what the cause is, I've tried everything. Updating my graphic drivers, windows updates, running only steam and FM, changing skins(tried with default), nothing worked. Basically my interface is really laggy, especially animations. Dropping calendar from the top and "progress loading" animations lag, like low fps. Checked my FPS with Fraps, it stays locked at 60 all the time. Match engine is running smoothly so I'm not sure what's causing this interface animations lag. I've also tried clearing cache, deleting preferences, reinstalling the game, the problem persists. Any help would be appreciated since this is getting really annoying. Worth noting I didn't have this problem when I installed the game, when it was released, I think it started occurring in last two months. I also had this problem a few times since the game came out but it seemed to fix itself with a reinstall, that doesn't work now. PC specs: Core 2 Duo E7400, 4GB ram, AMD HD7770 with latest drivers.
  2. Hey guys, I started using Bergkamp v5 skin and I quite like it, but the only thing annoying me is the attribute polygon color. First I changed the polygon color completely cause I hated the one with the skin. But I cannot seem to change the line color inside the polygon. I edited this line in skin settings to this, which I assumed was correct to get black line. <!-- analyser polygon colours --> <colour name="attribute analyser line" red="0" green="0" blue="0" /> But it simply won't change, just stays like this. IMGUR LINK Also if anyone knows how to get back substitutes panel, the small icons on which I can drag players. Its missing in this skin. IMGUR LINK Any advice how to change it? Its driving me crazy.
×