Jump to content

Recommended Posts

Device is a Lenovo Chromebook Duet.

 

In matches with the enhanced engine highlights seem to have a stutter about them every couple of seconds where the frame rate slows momentarily to around half of what it's meant to run at. Happens maybe every 3 or 4 seconds real time. For reference it feels a little smoother on higher highlight speeds 

 

Also on this device, the highlight speed slider doesn't seem to do anything when slowing down. I wanted to slow down the engine so seconds are 1:1 to better analyse what was going on but even on the lowest setting it was the same speed as default. Put it the other direction however and it was fine.

 

For reference I also had both of these issues on fmm 20 on this same device. I also had the stutter problem on my Google pixel 3axl too.

 

Thanks

 

 

Link to post
Share on other sites

I've mentioned this to the devs, we dont have that device in house so we cant check it - the thoughts are that the device should be able to handle it. We should be able to get our hands on a similar device and look into this for you.

Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Daniel Dawson said:

I've mentioned this to the devs, we dont have that device in house so we cant check it - the thoughts are that the device should be able to handle it. We should be able to get our hands on a similar device and look into this for you.

Cheers, I actually had the same issue on my same 2 devices (Pixel 3aXL and Lenovo Duet) with FMM 20 too but didnt' think anything of it. 

It was only when I watched a review of the mobile game that I noticed how buttery smooth it looked compared to my gameplay!

Link to post
Share on other sites
  • 4 months later...

I'm having the same issue on galaxy S10. The match engine is really jittery and unwatchable. Iv noticed if I turn off render stadium this makes it smooth again so maybe this is an issue?

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...

I have the same issue since my Samsung Tab A upgraded to Android 11

Like Dan1989, It seems to fix it when I turned off Render Match Stadium

Link to post
Share on other sites

Sorry but just to add to this.  The match engine was fine before the Android update.  Also, the in-match substitutions seem to be a bit laggy, as in, when dragging a sub across to replace a player in the playing 11.  Again, this was not like this before the A11 update

Thanks

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...