+ Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9

Thread: Anyone ever played FM remotely?

  1. #1
    Part-Timer
    Join Date
    3rd September 2008
    Location
    In a virtual world as a FM manager or a soldier on CoD
    Posts
    1,768

    Default Anyone ever played FM remotely?

    Anyone used anything like Logmein.com to log onto your computer remotely and play FM? Was wondering if it was possible would be cool!

  2. #2
    Part-Timer
    Join Date
    3rd September 2008
    Location
    In a virtual world as a FM manager or a soldier on CoD
    Posts
    1,768

    Default Re: Anyone ever played FM remotely?

    I know its a weird question... might go to OTF.

  3. #3
    Amateur
    Join Date
    15th July 2008
    Posts
    2

    Default Re: Anyone ever played FM remotely?

    yer i think you should be able to play (never tried it myself so dont know for sure)

  4. #4
    Amateur
    Join Date
    21st November 2005
    Location
    The County Ground
    Posts
    84

    Default Re: Anyone ever played FM remotely?

    I tried it a couple of times but matches are rubbish due to network speed but apart from that it's quite playable. It all depends on the speed in your area.

  5. #5
    Moderator
    Join Date
    20th November 2004
    Location
    Crawley Town Researcher (don't judge)
    Posts
    10,151

    Default Re: Anyone ever played FM remotely?

    Yes I did it but I didn't find it was that fast, and I found it impacted on my work (I was playing it at work).

  6. #6
    Spanish Head Researcher
    Join Date
    30th November 2003
    Posts
    74

    Default Re: Anyone ever played FM remotely?

    I did this for ages, basically spent my whole career on 07 & 08 playing at office, using remote admin.

    09 maybe a little different, due to the use of 3d and directX

  7. #7
    Sports Interactive

    PSN: TerScotland79
    Ter's Avatar
    Join Date
    9th February 2000
    Location
    The Motherland
    Posts
    11,449

    Default Re: Anyone ever played FM remotely?

    I used to use Remote Desktop to do it but I need to upgrade to Vista as it doesn't work under XP

  8. #8
    Amateur
    Join Date
    2nd November 2008
    Location
    Warminster
    Posts
    24

    Default Re: Anyone ever played FM remotely?

    I try to do it from work using logmein.com. Could play fm08 but only with flashing text and fm09 wont display properly. Champ manager 3 works awesome though, so playing that at work now!

  9. #9
    Semi Pro
    Join Date
    13th November 2008
    Location
    St Helens - XBL Zer0cool96
    Posts
    3,276

    Default Re: Anyone ever played FM remotely?

    Id love to as there are large parts of my day where I bored but My monitor faces our IT Infrastructures managers desk and I fear he may notice!!

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts