+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: How can I activate the regional premier divisions ?

  1. #1
    Amateur
    Join Date
    2nd January 2010
    Posts
    717

    Default How can I activate the regional premier divisions ?

    How can I activate the regional premier divisions and allow promotion relegation etc ?

    The editor shows them, but the game itself only goes down as far as the Blue Square N/S.

    And is it safe to activate those regional premier divisions ?

  2. #2
    Banned
    Join Date
    29th January 2009
    Location
    middle of nowhere
    Posts
    1,608

    Default Re: How can I activate the regional premier divisions ?

    check the download section mate

  3. #3
    Amateur
    Join Date
    2nd January 2010
    Posts
    717

    Default Re: How can I activate the regional premier divisions ?

    Quote Originally Posted by Stampler View Post
    check the download section mate
    Can't see a download section anywhere, but I believe I have just managed it in the editor, at least it said the new nation rules were correct.

    Blue Square N/S has 6 relegation slots. So added 1 auto place for the 3 lower divisions, and 4 teams cntesting the other spot from each division in a cup format. And put 10 teams from each division for relegation (to give a lot of recycling, and give a lot of other teams a chance in the league system)

  4. #4
    Amateur
    Join Date
    17th May 2009
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    864

    Default Re: How can I activate the regional premier divisions ?

    Speople, there are already people that have done that, so don't put yourself through it!

    Check the 'Editors Hideaway' forum, and then look for the additions to England - there is one that goes down to Tier 10 by Super Bladesman, and one to Tier 8 by Uncle Ron. They have already done all the hard work so you don't have to.

  5. #5
    Amateur
    Join Date
    18th May 2003
    Location
    Bonnie Scotland
    Posts
    472

    Default Re: How can I activate the regional premier divisions ?

    Anyone else find it rather amusing to see speople creating this thread after some of his claims from other threads he's created, such as http://community.sigames.com/showpos...37&postcount=6

    Interesting that he can somehow play the 11th tier when he's claiming here to be unable to see below the 6th tier

  6. #6
    Amateur
    Join Date
    17th May 2009
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    864

    Default Re: How can I activate the regional premier divisions ?

    Hadn't seen that post myself, Dalimyr.. interesting spot..

    So what exactly is going on with this fella?

  7. #7
    Amateur
    Join Date
    2nd January 2010
    Posts
    717

    Default Re: How can I activate the regional premier divisions ?

    Quote Originally Posted by Dees-Blake View Post
    Hadn't seen that post myself, Dalimyr.. interesting spot..

    So what exactly is going on with this fella?
    Nothing too exciting or for conspiracy theorists

    After some trying, I completely deleted the game from my comp http://community.sigames.com/showthread.php?t=191807
    and reinstalled, due to the extreme number of times the game kept crashing during matches.

    In my previous installation, I had already installed the level 10 league system by Superbladesman, and activated lv 11 too (v easy to do). However I thought that possibly the number of crashes I was getting was maybe related to this edit (at least on my comp) (game crashed virtually every time for me on one particular date, so i thought it was maybe something to do with the FA Cup which for whatever reason just can't be properly configured at such low levels).

    And also, yesterday, I saw a posting in that particular forum regarding a player's ticket price being far higher than any of the other teams once he had started to move up divisions, maybe normal, but maybe possibly due to some unforseen flaw in the edit

    So for those 3 reasons, when I reinstalled the game, I decided not to touch tiers lower than what are already enabled in the editor. Lowest tier available there is 7, and so that is what I have now activated. Hopefully this will now enable the game to run smoothly.

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts