+ Reply to Thread
Results 1 to 22 of 22

Thread: FM09 and 3D on MacBook?

  1. #1
    Amateur
    Join Date
    14th November 2008
    Posts
    28

    Default FM09 and 3D on MacBook?

    Anyone got Fm09 3D match engine to run on a MacBook?

    Please tell me what macbook u use!
    I need a new one, cuz mine wont run 3D at all.

    Thanks!

  2. #2
    Amateur
    Join Date
    11th April 2008
    Posts
    148

    Default Re: FM09 and 3D on MacBook?

    I would like to know this also

  3. #3
    Amateur
    Join Date
    30th June 2007
    Location
    Dublin
    Posts
    5

    Default Re: FM09 and 3D on MacBook?

    I've got the alu macbook 2.0 core duo, with 2gb of ram and the 3d works fine for me.

  4. #4
    Sports Interactive Lucas Weatherby's Avatar
    Join Date
    8th April 2007
    Location
    I'm afraid I've got some bad news!
    Posts
    9,660

    Default Re: FM09 and 3D on MacBook?

    Aluminium MacBook, 2.4Ghz, 4Gb Ram, 13" model = 3D works fine. I was worried about this but luckily the guys at the MCC store played it also and assured me it worked.

    Its brilliant!

  5. #5
    Part-timer
    Join Date
    11th December 2008
    Location
    Portland, Oregon, USA.
    Posts
    1,530

    Default Re: FM09 and 3D on MacBook?

    MacBook Pro here and it works just fine.

  6. #6
    Amateur
    Join Date
    17th January 2007
    Location
    Little Rock, AR
    Posts
    264

    Default Re: FM09 and 3D on MacBook?

    Works beautifully on my MacBook Pro. The 3D is quality!

  7. #7
    Amateur
    Join Date
    23rd October 2006
    Location
    New York, NY
    Posts
    4

    Default Re: FM09 and 3D on MacBook?

    Got a Macbook Pro from 2006, Intel Core Duo 2.0 Ghz, 2 gigs of ram and it works great.

  8. #8
    Amateur
    Join Date
    15th January 2007
    Posts
    86

    Default Re: FM09 and 3D on MacBook?

    My 3d is not working.

    Im using window xp.

    All i see is the 2d darkened..I cant scroll into 3d.

    Can anyone help me?

  9. #9
    Amateur
    Join Date
    14th November 2008
    Posts
    28

    Default Re: FM09 and 3D on MacBook?

    Quote Originally Posted by Lucas Weatherby View Post
    Aluminium MacBook, 2.4Ghz, 4Gb Ram, 13" model = 3D works fine. I was worried about this but luckily the guys at the MCC store played it also and assured me it worked.

    Its brilliant!
    does it work or does it work like a dream on the highest settings?

  10. #10
    Amateur
    Join Date
    5th September 2008
    Posts
    53

    Default Re: FM09 and 3D on MacBook?

    IIRC it doesnt work on the white macbooks or any with the old intel chips on board chips. I bought a new unibody macbook and that works fine in 3D, my old white macbook of similar spec apart from the graphics doesnt do 3D. I dont know if the new patch will support the old intel chips though.

  11. #11
    Amateur
    Join Date
    5th September 2008
    Posts
    53

    Default Re: FM09 and 3D on MacBook?

    Quote Originally Posted by deadfish View Post
    does it work or does it work like a dream on the highest settings?
    I have the same spec, works with no issues on full detail. Given that it can run warcraft etc, the graphics should not be a problem with the new unibody macbooks this version or for the next few years fingers crossed.

  12. #12
    Amateur
    Join Date
    11th February 2004
    Location
    São Paulo/Brazil (I'm a Mac)
    Posts
    289

    Default Re: FM09 and 3D on MacBook?

    Macbook 2.0 core 2 duo, 2gb ram. No 3D for me and the game runs unbelievable slow. Only FM09, others apps run fine.

  13. #13
    Amateur
    Join Date
    5th September 2008
    Posts
    53

    Default Re: FM09 and 3D on MacBook?

    Quote Originally Posted by Alexandre View Post
    Macbook 2.0 core 2 duo, 2gb ram. No 3D for me and the game runs unbelievable slow. Only FM09, others apps run fine.
    That's the spec of my old machine, ran fine for me other than no 3d, are you running a lot of leagues or something??

  14. #14
    Amateur
    Join Date
    11th February 2004
    Location
    São Paulo/Brazil (I'm a Mac)
    Posts
    289

    Default Re: FM09 and 3D on MacBook?

    Only Belgium top two leagues with medium database. When I play on my iMac it runs fine, but on Macbook is annoying. I don't play Fm2009 on it anymore, went back to 2007.

  15. #15
    Sports Interactive Lucas Weatherby's Avatar
    Join Date
    8th April 2007
    Location
    I'm afraid I've got some bad news!
    Posts
    9,660

    Default Re: FM09 and 3D on MacBook?

    Well, I find it works well. I generally do other stuff whilst on FM, but on my gander with it, its fine. I'm going to try running a few leagues with it once its patched I think.

  16. #16
    Amateur
    Join Date
    14th November 2008
    Posts
    28

    Default Re: FM09 and 3D on MacBook?

    okey guys. i really hope this work now, cuz i just sold of my Pc. And i am just about to order a macbook 2,4ghz 2gig ram and this nvidia 9400 thing. =)

  17. #17
    Sports Interactive Lucas Weatherby's Avatar
    Join Date
    8th April 2007
    Location
    I'm afraid I've got some bad news!
    Posts
    9,660

    Default Re: FM09 and 3D on MacBook?

    It will be fine! I got 4gb ram just for the extra oomphf, but you'll be fine, honestly. Macs > Windows

  18. #18
    Amateur
    Join Date
    28th July 2008
    Posts
    2

    Default Re: FM09 and 3D on MacBook?

    Quote Originally Posted by Lucas Weatherby View Post
    It will be fine! I got 4gb ram just for the extra oomphf, but you'll be fine, honestly. Macs > Windows
    can run 3D on mine but it's really slow. Also for some reason the 2d is quite slow. Never had a problem with 08 at all.

  19. #19
    Amateur
    Join Date
    14th November 2008
    Posts
    28

    Default Re: FM09 and 3D on MacBook?

    Quote Originally Posted by Mattw View Post
    can run 3D on mine but it's really slow. Also for some reason the 2d is quite slow. Never had a problem with 08 at all.
    and what configuration do u use mate?

  20. #20
    Amateur
    Join Date
    28th July 2008
    Posts
    2

    Default Re: FM09 and 3D on MacBook?

    not sure will have to check when i get home but 2008 ran like a dream on it

  21. #21
    Amateur
    Join Date
    14th November 2008
    Posts
    28

    Default Re: FM09 and 3D on MacBook?

    Quote Originally Posted by Mattw View Post
    not sure will have to check when i get home but 2008 ran like a dream on it
    no doubt about that.. fm08 ran like a dream on my old comp. but thats not the question, how good does fm09 3d match engine work on the lastest brand of macbooks

  22. #22
    Part-timer
    Join Date
    12th June 2007
    Location
    London
    Posts
    830

    Default Re: FM09 and 3D on MacBook?

    Quote Originally Posted by deadfish View Post
    no doubt about that.. fm08 ran like a dream on my old comp. but thats not the question, how good does fm09 3d match engine work on the lastest brand of macbooks
    If your Mac is 10.4x then you will struggle to run 3D, if you have 10.5x then you should run 3D but the performance differs depending on what spec Mac you have, for example a 10 year old mac with 10.5.6 installed would struggle.

    Your new machine, as long as it's 10.5 should not have a problem at all.

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts