PDA

View Full Version : Soft Anchor..?



Glans
28-01-2009, 17:56
Heren, dames,

Spel zojuist gekocht en geinstaleerd in mijn Steam. Alles doet het keurig. Dan wil ik het spel starten en dubbelklik op Football Manager. Nogmaals moet ik mijn licentiecode invoeren via dat Soft Anchor programma.

Maar hij pakt de code niet..:confused: Kan geen verbinding maken met het internet... Totale onzin, want die doet het gewoon. Ook al geprobeerd om hem anders te installeren (die 2e optie, telefonisch), maar ook dan moet ik via dat programma mijn code invoeren en doet hij het niet.

Iemand enig idee hoe dit op te lossen is? Baal er sterk van!

Alvast bedankt voor het antwoord.

Groet,
Jeroen

Glans
28-01-2009, 19:21
Ook geprobeerd de Activate Launcher te proberen. Dan komt er te staan dat het gelukt is en dat ik het programma moet runnen. Maar dan komt er alsnog dat &#&^@*Soft Anchor om die code vragen...

Micado
29-01-2009, 10:22
Probeer het eens met unilock, als dat niet gaat kun je ze hier bereiken: mailto:errors@uniloc.com

Heb je de FM09 keycheck geprobeerd -> Key check FM2009 (http://keycheck.fm2009.softanchorinsight.com/) hierkun je je code invoeren en het programma wil melden of het een geldige code is zodat je eventuele fouten met 0/o I/1 etc. makkelijk kunt aanpassen. Eenmal de juiste code, gewoon copy and paste.

Anders hier (http://community.sigames.com/showthread.php?t=63556) kijken (Engels talig).

Glans
29-01-2009, 13:18
Als ik via Unilock probeer, komt er alsnog dat Soft Anchor programma'tje in beeld te staan. Je word er toch gek van. Wie moet ik nu mailen? Sega of Unilock?

Al geprobeerd te bellen, maar na 15 minuten opgegeven.

Hoe slecht is dit zeg.. :confused:

Micado
29-01-2009, 13:39
In jouw geval denk ik dat he Steam moet benaderen, aangezien je het via steam hebt gekocht.

Heb je al dez site bezocht (http://community.sigames.com/showthread.php?t=63556)

Glans
29-01-2009, 15:07
Ja, bezocht en geprobeerd. Helpt niet.

Heb trouwens het spel niet via Steam gekocht, maar gewoon in de winkel. De code via Steam lukt gewoon, maar dan het vervolg.

Echt geen idee waar ik moet aankloppen.

Micado
29-01-2009, 19:05
Heb trouwens het spel niet via Steam gekocht, maar gewoon in de winkel. De code via Steam lukt gewoon, maar dan het vervolg.


Welk vervolg? Begrijp het niet helemaal.

Misschien kun je de game unistallen en dan weer op nieuw installeren en via unilock activeren (via de link uit een eerdere post, FM09 key check), zo heb ik het gedaan. Had alleen een klein probleem met F wat een T bleek te zijn, verder geen probleem.

Ik geef toe dat de code erg lastig te ontcijveren is.

PS. ik zou steam niet gebruiken, ondanks de automatishe updates, het vertraag je OS wel een beetje, maar dat is natuurlijk persoonlijk

Glans
29-01-2009, 19:11
Als ik via Unilock installeer dan krijg ik na de installatie alsnog dat Soft Anchor programmaatje mn beeld. Moet ik die code invoeren (die is helemaal goed) en zegt die weer dat ie geen verbinding met internet heeft. Dat heb ik dus wel :)

Micado
29-01-2009, 19:48
Mhhh, heb ik geen last van gehad, maar misshicen is dit iets Kijk naar post #3 (http://community.sigames.com/showthread.php?t=81852)
dan ff dat tooltje downloaden en proberen maar.