PDA

View Full Version : kan spel niet opslaan.



kinnie
03-03-2008, 02:30
ik heb onlangs een laptop gekocht en er FM 2008 op geinstalleerd, alles werkt prima. maar als ik mijn oude savegame (zit nu in 2012) open kan ik wel spelen tot ik wil saven (dat wilt hij niet doen. ik lig wel nie uit het spel ga enken ff terug naar windows en kan dan weer verder doen. maar wel zonder te saven. zou het mogelijk zijn dat de laptop iets te zwak ik voor de database?



ik heb nu intel dual core 6600 met 2 gb ram

laptop is

HP 6720s Laptop
15.4" TFT 1280 x 800 ( WXGA )
Intel Celeron M 530 / 1.73 GHz
1 GB - DDR II SDRAM
80 GB - Serial ATA-150
DVDRW (+R double layer LightScribe)
Microsoft Windows Vista Home

groetjes, davy

kinnie
03-03-2008, 02:30
ik heb onlangs een laptop gekocht en er FM 2008 op geinstalleerd, alles werkt prima. maar als ik mijn oude savegame (zit nu in 2012) open kan ik wel spelen tot ik wil saven (dat wilt hij niet doen. ik lig wel nie uit het spel ga enken ff terug naar windows en kan dan weer verder doen. maar wel zonder te saven. zou het mogelijk zijn dat de laptop iets te zwak ik voor de database?



ik heb nu intel dual core 6600 met 2 gb ram

laptop is

HP 6720s Laptop
15.4" TFT 1280 x 800 ( WXGA )
Intel Celeron M 530 / 1.73 GHz
1 GB - DDR II SDRAM
80 GB - Serial ATA-150
DVDRW (+R double layer LightScribe)
Microsoft Windows Vista Home

groetjes, davy

superwalli
03-03-2008, 13:05
Mijn specs zijn gelijk zo niet lager, en ik heb nog geen probleem van dergelijke aard gehad, met saves tot in 2016. Het ligt dus ergens anders aan, maar waaraan, daar kan ik je helaas niet mee helpen.

kinnie
05-03-2008, 01:24
ok, ik heb het gevonden. was iets heel stom. moest enkel savegame in juiste directory zetten. :S