PDA

View Full Version : WWSM 09 into FM 09



peekles
03-01-2009, 22:56
Is there anyway to do this? Moving files to certain locations? Renaming files? I hate that some addons don't work with WWSM...ridiculous really to have the two different games have different attributes that throw off 3rd party addons.

rhacer
03-01-2009, 23:20
Is there anyway to do this? Moving files to certain locations? Renaming files? I hate that some addons don't work with WWSM...ridiculous really to have the two different games have different attributes that throw off 3rd party addons.

Being in the States I have WSM and I'm playing on a Mac which means lots of things are slightly different, but I haven't had any problems with any of the skins or graphics packs I have used.

jod123
04-01-2009, 15:55
Try renaming the the wwsm.exe file as fm.exe. I am not sure if it will do any good but it is worth a try. :thup: