PDA

View Full Version : Loading problem



JeJa
22-12-2008, 17:17
Help me, please!

I have a problem when I try to load my saved game (FM 2008). I fall into situation where I can’t do anything but watch some news. Game announces that my status is “not connected”. Meaning what?
At the same time only active menus in the top bar are World and Options. Other menus are not available.

Anyone?

Glenn Wakeford
22-12-2008, 17:20
Sounds like you're loading a network save game.

When you log in click "not connected" - this should change your status.

You can turn off the network option by going to Options -> Preferences -> Newtork -> Uncheck 'Run As Server'. Obviously you will need to put this back on if you want to host a network game again.

JeJa
22-12-2008, 18:06
Ok. When I tried to click "not connected" game asked password.
I`m wondering what`s that might be? I don`t remember to give any passwords.

So the game wont`t still get loaded.

JeJa
28-12-2008, 11:24
I`m still stuck.

Any other advices?

mimland
28-12-2008, 11:28
Have you tried leaving the password blank. Have you played a network game with someone?

JeJa
29-12-2008, 16:44
Yes, I tried to leave the password blank but the game informs that "the password is incorrect".

I haven´t played network game and I really wonder how this could be so difficult.
I bought a brand new game. I played it and saved it. And then I can´t play it anymore.

JeJa
02-01-2009, 08:11
So, does anyone what´s that password might be?

When I started to play the game I hadn`t to create any passwords. And when I now try to change my status "connected/not connected" game asks password.