PDA

View Full Version : update??



stubbo
22-12-2008, 16:38
well i need an activation code, where would i get this?
and also it just keeps freezing my computer

Nomis07
22-12-2008, 16:40
Where did you get your activation code originally?

stubbo
22-12-2008, 16:40
i aint got activation code :S:S

Chris Ritchie
22-12-2008, 16:41
It's on the back of your manual :)

Nomis07
22-12-2008, 16:41
But you're still able to play the game?

stubbo
22-12-2008, 16:43
im able to play the game and i got it off a mate which didnt have manual soooo????

Nomis07
22-12-2008, 16:44
Whether you got it off a mate or not, you would still have had to activate it when you first installed it.

Glenn Wakeford
22-12-2008, 16:44
Are you on a Mac or PC? You are not allowed to borrow copies from someone, this is illegal. Only the purchaser has right to use the game.

Bigshow1
22-12-2008, 16:45
oh dear lol.....

stubbo
22-12-2008, 16:46
oooh well looks like i will just carry on playing with 9.1 then, and im on pc

JGN_1982
22-12-2008, 17:11
Oh dear - you have been naughty !

Your house will most probably be ram raided tonight :(

baker.simon
22-12-2008, 17:15
Aarrrgh, just Aarrrgh

stubbo
22-12-2008, 17:20
this is actually stupid coz i got it off a mate i cant have uodate 9.2!!! what a load of ****

Chris Ritchie
22-12-2008, 17:20
this is actually stupid coz i got it off a mate i cant have uodate 9.2!!! what a load of ****

I'm sorry, but why should you get access to something you haven't paid for?

stubbo
22-12-2008, 17:23
haha, dont have to pay if i dont wanna, and btw dont worry about the patch ill get it by tonight :p:p