PDA

View Full Version : FM Running Speed



theBantams
02-12-2008, 22:32
HI i Have been playing FM09 since the day it came out and an excellent game Well
done SI.

today i updated my Audio Drives to support another programme, But now when i try to play FM there is about a 15 second delay from moving into different areas of the game

ie.. moving from tactics screen to the scouting screen.

Where as before the Audion driver Update it was quite instant.

Just wondered if anyone could help me on this one
Thanks

MrPompey
02-12-2008, 22:35
What prompted the audio update, can you restore / back it out?

Does other audio work?

jsolloso
02-12-2008, 22:40
Maybe the update is recent and FM did not counter for it?? Best bet is to reverse the update. If its not essential then don't use it..

jsolloso
02-12-2008, 22:49
Maybe the update is recent and FM did not counter for it?? Best bet is to reverse the update. If its not essential then don't use it..

theBantams
02-12-2008, 23:08
I had to update the drives to support the other software which i do need as its to do with my job

jsolloso
02-12-2008, 23:19
They could be conflicting. I guess the best thing to do is post this in the bugs forum (state what was updated exactly) and hope that SI include a fix on the patch, ether xmas or Feb.

MrPompey
02-12-2008, 23:22
I'm not convinced this is a patch issue

Does other audio work ok?

theBantams
02-12-2008, 23:27
my audio is working fine now yes
i will post this in the bug forum just incase

theBantams
03-12-2008, 00:05
these are the only update that i have done

http://img216.imageshack.us/img216/5999/slowsn6.png (http://img216.imageshack.us/my.php?image=slowsn6.png)

i have put it in the bug forum just incase. I just hope i can get it sorted as i wont be able to play FM any more and i cant do that

theBantams
03-12-2008, 13:16
now my game wont load

MrPompey
03-12-2008, 13:30
first of all back out the audio driver and restart FM. This will prove if its the driver causeing your issues or not. Lets go forward once we know this

theBantams
03-12-2008, 13:59
backed out the audio drivers now the screen doesnt get past this screen

http://img229.imageshack.us/img229/4884/stuckoh6.th.png (http://img229.imageshack.us/my.php?image=stuckoh6.png)http://img229.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)

theBantams
03-12-2008, 19:41
problem sorted you can now close it