PDA

View Full Version : Help anyone!!



jarramonkey
20-11-2008, 18:10
Im having problems with running the game. I install and evrything seems fine. But go to run it and get this message "Could Not Set Up Graphics"
I've never had issues like this before. And my PC is well above the min spec required.

Thanks.

Mike7077
20-11-2008, 18:17
That suggest your graphics card isn't good enough, I think.

trekman
20-11-2008, 18:29
If you haven't done so then you need to install the approporiate patch for your system (mac or pc). Updating your graphics card drivers and direct x might also help.