PDA

View Full Version : How do you put logo's into the game?



Deltaroad
20-11-2008, 17:47
lat year you just extract the logos pictures into a folder titled graphics or logos.

C:\Documents and Settings\\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2009\Graphics

I've just done that it doesn't come up. I clicked reload skin on confirm and they don't show up?

VonBlade
20-11-2008, 17:49
Did you untick Skin Cache?

<waits patiently for the "doh!">

Deltaroad
20-11-2008, 17:51
http://img237.imageshack.us/img237/900/homersimpsondoh02351117wg4.gif (http://imageshack.us)

VonBlade
20-11-2008, 17:53
:D

Happens to us all.

Say thank you Uncle VB ;)

Deltaroad
20-11-2008, 17:56
Hmmm I just added more pictures and after refreshing they don't load? The first batch did?

Ter
20-11-2008, 17:57
There are instructions in the Graphics section.