PDA

View Full Version : Does tiger work or not!?! That is all we want to know!!!



Punkbreath
20-11-2008, 16:17
There is only one question on my mind at the moment as a MAC owner and a great lover of Football Manager/Champman(old skool).

"Is tiger going to let me play this game or not" It works fine without the patch, now I cant get to the main menu. CRAZY

That is all I need to know and im sure alot of other FM fans need to know as well.

PLEASE si come out and tell us the real going on with this issue, we neeeeeeeeeeeed to know!

Just to ease my mind...I got uni work to be doing an I cant do it with such a big question left unanswered!

homerjnick
20-11-2008, 16:21
Punkbreath,

You could uninstall the game and reinstall it and play it unpatched until at such time that SI confirm just what is going on.

That way you could play the game, albeit with the injury issue...

Punkbreath
20-11-2008, 16:23
I know I know but its so frustrating, you cant get any consistant performers in a team and its just a ball ache, I also want to start a network game with my mate who runs it on a pc an has got the patch, unless we both have the same version that it wont work. I lost 4 weeks of my life last year to football manager 08 and i want more of the same good times. :(

homerjnick
20-11-2008, 16:26
Aye I know what you mean, we are starting a network game this weekend and they are the best times ever!

Here is hoping SI say/do something soon...

Punkbreath
20-11-2008, 16:29
That is all I want to know, whether or not this is the case, we can speculate, an all that jazz, but at the end of the day, the book stops with them and they need to announce some soon!!!!!!

Torres09
20-11-2008, 16:31
Uni work to do? "the book stops with them"

Which uni are you at exactly?

Rojj
20-11-2008, 16:32
I know I know but its so frustrating, you cant get any consistant performers in a team and its just a ball ache, I also want to start a network game with my mate who runs it on a pc an has got the patch, unless we both have the same version that it wont work. I lost 4 weeks of my life last year to football manager 08 and i want more of the same good times. :(
Same situation for me regarding the network game. I'm sure there's at least someone at SI who's looking at/working on the issue, but I'm on the verge of just going to the Apple Store tomorrow and forking out for a copy of Leopard.

Nimix
20-11-2008, 16:35
I just want to know if they will fix it for Tiger...

Wich uni are you at Torres09? I'm at Leuven University, Belgium at the moment.

moko84
20-11-2008, 16:36
Same situation for me regarding the network game. I'm sure there's at least someone at SI who's looking at/working on the issue, but I'm on the verge of just going to the Apple Store tomorrow and forking out for a copy of Leopard.

Maybe Sports Interactive and Apple have teamed up in a conspiracy to get us all to upgrade to Leopard :P.

Seriously though, your silence is annoying SI

Torres09
20-11-2008, 16:38
oooh, did Uni a long time ago!

I was just being an arse as you are meant to say "the buck stops with them". However, as you are probably not from England, and your English is much better than my French? Flemish? I will stop that now

ChrissyG
20-11-2008, 16:46
Maybe Sports Interactive and Apple have teamed up in a conspiracy to get us all to upgrade to Leopard :P.

You may just be onto something there...

Punkbreath
20-11-2008, 17:15
Ahahaha could be a dangerous road to go down that one!

Please just tell us something SI

glennhoddle
20-11-2008, 17:17
All we want is a simple answer...seeing as this is SI's full time job I think someone could spare the 30 seconds it would take to let us know what is going on, as we're being patient enough to give them the benefit of the doubt for nearly an entire week.

Punkbreath
20-11-2008, 17:22
Will be a week tomoz...how sad that I aint been able to play properly...surely they have some sympathy!

Punkbreath
20-11-2008, 21:58
An announcement at last! :D

http://community.sigames.com/showthread.php?t=67651&page=4