PDA

View Full Version : Can you no longer go on holiday to skip a game anymore?



Bryant4114
15-11-2008, 13:24
?

if so, why not

peter-evo
15-11-2008, 13:25
Yes, yes you can

petersmithie
15-11-2008, 13:27
Yes it is possible

Bryant4114
15-11-2008, 13:30
I mean like during a game, every time i try it just does nothing

Deltaroad
15-11-2008, 13:32
Thats cos your version is fake lol

robzilla
15-11-2008, 13:32
I mean like during a game, every time i try it just does nothing


Are you talking about the demo? You can't go on holiday in the demo. In the full game you can.

SmurfDude
15-11-2008, 13:33
Apparently it's not available in pirated copies...and the demo

Celtic_1967
15-11-2008, 13:44
I dont understand why anyone would holiday through the matches. Surely this negates the whole point of the game? Could anyone explain why they would do this? I'd be interested to know

goatherd
15-11-2008, 13:46
I do it when I can't be bothered with League Cup games against Kidderminster etc if I am a Prem side.

homerjnick
15-11-2008, 13:51
There is a crack or some patch that enables the demo to be the full game.

SI have already said that this will cause severe problems playing the game and yes it means you cannot go on holiday since you are running the demo, albeit a modified one.

dabo
16-11-2008, 14:41
I dont understand why anyone would holiday through the matches. Surely this negates the whole point of the game? Could anyone explain why they would do this? I'd be interested to know

I do it all the time because I don't like that part of the game much, that might change when I get the chance to try the 3d version. Still waiting for the patched demo so I can try it out before buying the full version.


I'm more of a hockey gm playing a football gm, in other words I like trading/buying/selling players etc.

rednwhites
16-11-2008, 15:15
This doesn't mean he has a pirate copy FFS.

No doubt all the fanboys are frantically clicking on the 'report' button.

Damian
16-11-2008, 15:20
I have the same problem and i am not using any crack , is there any possible solution (playing the full game by the way )

Marc Duffy
16-11-2008, 15:20
I have the same problem and i am not using any crack , is there any possible solution (playing the full game by the way )
Where did you get your copy from?

A.D
16-11-2008, 15:31
Just go to CLub Page --> Options --> Go On Holiday

There you go.

joshmay07
16-11-2008, 15:40
no problems here i can go on holiday but there is no point cus i aint been fired yet :) lol

andyinuk
16-11-2008, 16:01
I have the same problem and i am not using any crack , is there any possible solution (playing the full game by the way )

try upload your savegame in the Bugs forum. They can then have a look to see what the problem is.

Damian
16-11-2008, 16:19
Hi, thank you for the answer. It was a present from my father who bought it in England and brought it in today. Its of course the boxed version which i activate by phone.

I guess i will do what andy said and upload the save game in the bugs forum