PDA

View Full Version : My Problem



Jaeren
14-11-2008, 23:11
Hi, I have just got the game, and haven't been on the forums much, so I don't understand the problems.

More a less at the start when I'm typing in my code I type it in and it says that someone has allready used this code!

Is this what a lot of people are getting too? And should there even be this message as 5 people can use this anyway can't they?

Please help,

bucket
14-11-2008, 23:12
best to look at the stickys at the top of the page they will give you some more guidance

Jaeren
14-11-2008, 23:14
That problems sticky doesn't have anything about this :(