PDA

View Full Version : Please help me someone...



bc23
14-11-2008, 22:59
Hi guys,

Bought the game today and put disc in to my Disc drive but the PC just isn't picking it up...

I've put it in all other PCs in the house and auto-runs perfectly, tried old Footy Managers disks in the drive and they are picked up perfect, it just seems to be the new disc.

Any suggestions?

Cheers people

bc23
14-11-2008, 23:18
Hi guys,

Bought the game today and put disc in to my Disc drive but the PC just isn't picking it up...

I've put it in all other PCs in the house and auto-runs perfectly, tried old Footy Managers disks in the drive and they are picked up perfect, it just seems to be the new disc.

Any suggestions?

Cheers people

anyone?

....

Football_Manager08
14-11-2008, 23:19
Have you got a dvd drive? As all of the other football manager's was on cd. This one is on dvd.

bc23
14-11-2008, 23:24
Have you got a dvd drive? As all of the other football manager's was on cd. This one is on dvd.


It has the DVD symbol on the disc drawer so i'm presuming so...

The PC's about 3 years old but is a high-spec so can't be down to age.

Doing my box in this stupid game...

Football_Manager08
14-11-2008, 23:26
It has the DVD symbol on the disc drawer so i'm presuming so...

The PC's about 3 years old but is a high-spec so can't be down to age.

Doing my box in this stupid game...

You can do it a different way. Download Steam

Steam= http://store.steampowered.com/about/

Then. Make a account, and login. Then you'll see a thing called activate game, click that. Enter the code from your Football Manager 2009 manual. Then it'll start to download, when thats done. You'll be able to play, no disc required or anything.

Enjoy.

jptykes
14-11-2008, 23:26
Try a different DVD in the drive.

Not sure what else you could do. Do you have a lens cleaner?

pelicanstuff
14-11-2008, 23:35
Make sure you have up-to-date drivers for the DVD drive installed and do what jptykes says above as well.

Iggy
14-11-2008, 23:37
Doubleclick on My Computer, does it say FM2009 on your dvdplayer? If yes, then it reads the dvd. Doubleclick it and there should be either a autorun.exe or setup.exe, try one of them :)

Football_Manager08
14-11-2008, 23:38
Doubleclick on My Computer, does it say FM2009 on your dvdplayer? If yes, then it reads the dvd. Doubleclick it and there should be either a autorun.exe or setup.exe, try one of them :)

Right click >> explore files you mean.

bc23
14-11-2008, 23:42
None of that's workin....

Like i've said i tried the disc in all other pc's/laptops in the house and it auto-runs fine....tried other disc's in this PC as well and they run fine it just seems to be this disc...when i put it in there isn't even the noise of when the PC is trying to read a disc.

Getting really ****ed off...i'll try a DVD in the drive n c wat happens

bc23
14-11-2008, 23:44
Ryt i've put a DVD in and it's doing the same thing as with FM2009 disk...like there is nothing in the disc-drawer.

Any suggestions?

jptykes
14-11-2008, 23:45
It looks like it's either not a DVD drive or it's lost DVD functions for some reason.

bc23
14-11-2008, 23:46
It defo has DVD capabilities and has the re-writeable DVD drive too so it must have just disabled itself somehow.

Football_Manager08
14-11-2008, 23:47
It defo has DVD capabilities and has the re-writeable DVD drive too so it must have just disabled itself somehow.

Why don't you do the Steam option then?

pelicanstuff
14-11-2008, 23:47
It defo has DVD capabilities and has the re-writeable DVD drive too so it must have just disabled itself somehow.

try and find drivers for it on the internet. I guess most of the drives are made by hitachi these days?

bc23
14-11-2008, 23:51
Why don't you do the Steam option then?


I've downloaded steam but see no option to activate game...it just had a FM09 ad saying buy it for $44.99, where can i find the activation link?

cheers

pelicanstuff
14-11-2008, 23:52
what make and model is the drive?

bc23
14-11-2008, 23:57
Right it's downloading now...

Any1 got any idea how long it takes on a 10mb broadband?

inmotion_slb
14-11-2008, 23:58
half an hour approx