PDA

View Full Version : Region Locking in FMH



SynapseR
04-04-2006, 12:24
Hi,
I'm from South Africa and I pre-ordered FMH for a US site. There won't be any region coding issues with this will there ?

SynapseR
04-04-2006, 12:24
Hi,
I'm from South Africa and I pre-ordered FMH for a US site. There won't be any region coding issues with this will there ?

SynapseR
04-04-2006, 12:24
Sorry, I meant :
".. from a US site .."

SynapseR
04-04-2006, 12:30
I just found the answer on :

http://community.sigames.com/eve/forums/a/tpc/f/4892031102/m/8832052412


Sorry for the bother everyone http://community.sigames.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

Marc Vaughan
04-04-2006, 13:12
No worries ..

PS> For those who are clicking impaired and can't be bothered to click on the link in the above post - there is no region locking on any PSP games (ie. you can play any game on any PSP from anywhere in the world).