PDA

View Full Version : How do you Edit Man citys Finances?



mark-united fan
24-09-2008, 17:58
ok i was editing my game and put 200m as man citys finances and 85m as their transfer budget and when i went to play the game it was back to their original set of finances.Am i doin it wrong?does any1 know how to do it?

Kyno
24-09-2008, 18:15
Did you save the database as something different and start the game again using the new database?

SCIAG
24-09-2008, 18:17
whs^

You should have asked in the other thread.

It's the same as editing anything.

mark-united fan
24-09-2008, 18:21
Did you save the database as something different and start the game again using the new database?

yeah think so!il delete my saved games and start again so?
thanks

trekman
24-09-2008, 19:05
Did you increase their reputation in the editor? When asked at the start of the game how well you can do what did you say?

Neji
24-09-2008, 19:09
You need to increase their rep or use FMM. FMM is the easiest and best way IMO.

mark-united fan
24-09-2008, 19:11
You need to increase their rep or use FMM. FMM is the easiest and best way IMO.

whats FMM?i increased their reputation to 7500 and it still wont work!it works up as far as 150 million for balance but wont work for 500m!any ideas?thanks

mark-united fan
24-09-2008, 19:13
Did you increase their reputation in the editor? When asked at the start of the game how well you can do what did you say?

continental qualification.why?

trekman
24-09-2008, 19:13
You need to increase their rep or use FMM. FMM is the easiest and best way IMO.

Never been able to get FMM to work on my vista system for some strange reason despite the fact it works for others using vista so I just use an edt file when I want to do this kind of thing.

trekman
24-09-2008, 19:15
continental qualification.why?

Because if you say challenge for the league or win it then they should give you more money for things like transfers and wages.

mark-united fan
24-09-2008, 19:19
Because if you say challenge for the league or win it then they should give you more money for things like transfers and wages.

yeah but the balance is not what i put it as in the game
eg i put the balance at 200m and when i start its back to the original 50m

trekman
24-09-2008, 19:25
yeah but the balance is not what i put it as in the game
eg i put the balance at 200m and when i start its back to the original 50m

Try again and increase the reputation this time.

mark-united fan
24-09-2008, 19:26
Try again and increase the reputation this time.

does sugar daddy option have anything to do with it?

mark-united fan
24-09-2008, 20:00
please help

adamku
24-09-2008, 20:18
Why dont you try ticking the sugar daddy box and increase the reputation for the club to 10000. Then start a new game and see what happens, it most probably would fix the problem.

Wee Aja
24-09-2008, 20:52
Why dont you try ticking the sugar daddy box and increase the reputation for the club to 10000. Then start a new game and see what happens, it most probably would fix the problem.

With a rep of 10000, he'll be expected to win every trophy available in his first season, no questions asked or excuses taken. An impossible task. Even AC Milan are "only" 9500 or so.
Set the rep to the equivalent of Arsenal (8800? - about there), that should do it.

But you'd be better off asking in the Editor's hideaway - they'll help you much more than here. :thup:

SCIAG
24-09-2008, 21:12
Sugar daddy should help.

jod123
24-09-2008, 21:27
I find it tricky go get working with the official editor so using FMM or FMRTE is much easier. They are ingame editors and there are download links to them in the editors hideway. As long as you don't have a mac you should be able to use them.

Neji
24-09-2008, 21:36
Download FMM. Find it in the editors forum.

Then use that to change the balance/budget.

busby
24-09-2008, 21:45
The easier way is to make a mancity.edt and place it into the \Football Manager 2008\data\updates\update-802\db\802\edt directory with the following in it:

"BOOST_TEAM" "Manchester City" 200000000 0 0 0

Make sure that the edt file is ticket in the prefreneces and start a new game. This is the best way because you can turn it off easier.

mark-united fan
25-09-2008, 09:53
does setting the option future income on the editor increase your finances over a period of time?also what does sugar daddy actually do?

cockyhammer
25-09-2008, 10:42
Never been able to get FMM to work on my vista system for some strange reason despite the fact it works for others using vista so I just use an edt file when I want to do this kind of thing.

set it to run as administrator thats how i got it to work on mine lol as i had this problem

mark-united fan
25-09-2008, 11:35
set it to run as administrator thats how i got it to work on mine lol as i had this problem

how do actually run the fmm data editor once you have it installed!and what do you do?
im clueless about things like this

Veg
25-09-2008, 11:50
No need for FMM just tick the sugar daddy option in the editor.

RSAchelskiFAN13
25-09-2008, 15:17
I did it with Man City, and got their Transfer budget up to 250 000 000 and the wage budget is 2 400 000, BUT my bank balance starts at 15 000 000!!! So if I make a purchase for more than 15 000 000, I'm in debt! Any help PLEASE!!!:confused:

BTW, I'm not a bandwagon jumper, I just want to give City what they have in real life

glamdring
25-09-2008, 15:20
There is an editors forum you know...would make more sense to ask there since that's where all the editor buffs hang out!

Neji
25-09-2008, 15:42
how do actually run the fmm data editor once you have it installed!and what do you do?

Double click the shortcut, make sure your game is running and press load. Then search for whatever data you need editing. It's pretty simple.