PDA

View Full Version : Forgotten password to connect to game



tave84
09-09-2008, 13:31
I started a new game the other day and used the drop down list to click on previous users and selected myself. I've just tried to reload it but it says I've used a password. I can't for the life of me remember what it was. Is there a way around this? Be gutted if not :-(

Can anyone help?

Tom

STFC will rule again
09-09-2008, 13:33
Pretty sure that there's a default password, try sports interactive (might not be that though).

tave84
09-09-2008, 13:37
Brilliant thanks sportsinteractive worked. Fantastic :-)