PDA

View Full Version : upload highlights



karl b
05-03-2011, 08:54
Only just realised the upload highlights option but the actual upload highlights button is greyed out...


why is this? how do i change it?

karl b
05-03-2011, 09:02
done ;) clever me :D

karl b
05-03-2011, 09:11
well i thought i was clever....now when i go into FM it's just black :( this is not good!