PDA

View Full Version : Help



ibbyh19
13-11-2010, 16:21
Just downloaded the new patch, i tried starting a new game but it still says 11.1.0, shouldn't it say 11.1.1, im using a PC with the Game CD not steam, Thanks for the help :D

Makollig Jezvahted
13-11-2010, 16:26
no database changes; so when starting a new game the database will show 11.1.0
check in preferences for the game version


edit: to SI:
a lot of people seem confused when patching: maybe it would be a good idea to show the current version installed in the start screen (lower left corner for example).

ibbyh19
13-11-2010, 16:28
Thank you very much.