PDA

View Full Version : Demo Question



Ranson52
12-11-2010, 22:22
Yes I did search the forums, no I couldn't find an answer.

If I am running the demo (I'm still waiting on the game) can I, should I apply the two patches to it ?

Any help would be appreciated.

Fabio MVP
12-11-2010, 22:26
I don't think you can patch demo.

Ranson52
12-11-2010, 22:33
Okay thanks, I appreciate the response.

Fabio MVP
12-11-2010, 22:57
No problem. Cheers.