PDA

View Full Version : do you have to update psp?



duckmanLUFC
13-04-2006, 12:42
Indeed, do i need to update my psp softwear before i can play?

duckmanLUFC
13-04-2006, 12:42
Indeed, do i need to update my psp softwear before i can play?

s33r
13-04-2006, 12:48
nope, I certainly didn't. The update that comes on the disc are for those people who don't have wireless access to the internet to download PSP software updates.

You don't need to update your PSP to play the game so you can just ignore it.

HTH http://community.sigames.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

EdL
13-04-2006, 13:09
You need firmware 2.5 I think

Younger Crayola
13-04-2006, 13:12
Firmware 2.5 is what I've heard too.

King-Reo-Coker
13-04-2006, 13:13
It comes bundled with Version 2.5

Which Sony makes you upgrade to that version for it to be playable.

Unless of corse your not a psp dummy, then you can run it on v1.5 http://community.sigames.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif

s33r
13-04-2006, 13:25
fair enough, I'll take back what I said http://community.sigames.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif You do need to update your PSP if you don't have the right firmware http://community.sigames.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif

ntfc
13-04-2006, 13:37
Yes you have to d'load it,this happened to my bro.

Althoguht i didnt have too,strange eh?

15-04-2006, 01:39
You can play on 1.5? How?

Sheer Class
15-04-2006, 01:51
Not here guys

LCFC
15-04-2006, 02:11
mine had a 2.6 update i think. i was already on 2.6 so i may be wrong as i only briefly looked.

LCFC
15-04-2006, 02:11
mine had a 2.6 update i think. i was already on 2.6 so i may be wrong as i only briefly looked.