PDA

View Full Version : Srna not appearing in first team squad



Sprooly
16-07-2010, 03:54
i signed him on a free and for some reason he wasnt coming up, when i searched him he was apperaing at everton, when i moved him to the reserve squad he appeared there but if I looked in the First team section and go to filters and add the reserve squad he still wasnt coming up

and when i moved him to the first team squad and did the assistant selctions he would come in the first 11 but not be shown in the squad still

as you can see here http://yfrog.com/3deverton3p

here is my reserve squad when looking in the first team section but using the filter http://img638.imageshack.us/i/everton5.png/

here is my reserve squad after clicking the tab and he is there http://yfrog.com/5feverton6p

is this a known bug? or something wrong with the save etc

RawrrrFace16
16-07-2010, 09:03
Not sure if this is it but it seems on your filter you have 'right side' unticked, maybe this is causing him not to show?

Sprooly
16-07-2010, 10:02
Not sure if this is it but it seems on your filter you have 'right side' unticked, maybe this is causing him not to show?

oh how silly am i!

i didnt think of that because all my players bar baines can play centrally so it just never occurred me


wow im silly

RawrrrFace16
16-07-2010, 10:04
Has happened to the best of us lol.