PDA

View Full Version : Help!!!



footyman10
09-04-2010, 09:30
autoplay doesnt open when i insert the football manager disc can anyone hel me

Fabio MVP
09-04-2010, 10:04
So what? Go to My Computer and start FM instalation from there. Double left click on (E: ) drive. It will recognise that FM is inserted.

JamesB
09-04-2010, 10:07
So what? Go to My Computer and start FM instalation from there. Double left click on (E: ) drive. It will recognise that FM is inserted.

Not everyones DVD drive is E:, mine isn't.

If what Fabio suggested doesn't work then you may be experiencing a problem that quite a few users had where the disk simply isn't recognised by their computer, which could be because of a number of things. Let us know how it goes.

Fabio MVP
09-04-2010, 10:12
Not everyones DVD drive is E:, mine isn't.

If what Fabio suggested doesn't work then you may be experiencing a problem that quite a few users had where the disk simply isn't recognised by their computer, which could be because of a number of things. Let us know how it goes.
Sorry for that then.

footyman10
09-04-2010, 10:25
So what? Go to My Computer and start FM instalation from there. Double left click on (E: ) drive. It will recognise that FM is inserted.

dont have the E drive on my computer

JamesB
09-04-2010, 10:26
dont have the E drive on my computer

Ignore that, click on your DVD drive, whatever letter that may be.

footyman10
09-04-2010, 10:26
cant get its fine i'll just play it when i go bak 2 ma house on ma own computer thx anyway

Fabio MVP
09-04-2010, 10:27
Yeah, that's why you have two same threads. :D

Just kidding. ;) I see you joined today, so welcome. And sorry, I don't know how to help you.

Ask FrazT, he is techical support.

:D

Fabio MVP
09-04-2010, 10:28
cant get its fine i'll just play it when i go bak 2 ma house on ma own computer thx anyway
Such a rush, just for you to tell us that you can play FM at your home where it matters the most. :D

footyman10
09-04-2010, 10:29
Ignore that, click on your DVD drive, whatever letter that may be.


theres only OS which is C and Recovery which is D

JamesB
09-04-2010, 10:32
theres only OS which is C and Recovery which is D

Lol, the computer does have a DVD drive right? ;)

I would say it is a problem with the DVD drive if it does not even register that there is one.

footyman10
09-04-2010, 10:34
Lol, the computer does have a DVD drive right? ;)

I would say it is a problem with the DVD drive if it does not even register that there is one.

ur probs right