PDA

View Full Version : 3D doesnt work anymore?



ataggy
17-03-2010, 17:31
Can someone offer some light as to why since installing 10.3 my game crashes when starting a match? its ok now i disabled 3D but why??

thanks

tonif
17-03-2010, 17:34
Update your graphics card drivers. That might help.

ataggy
17-03-2010, 17:40
Update your graphics card drivers. That might help.

but it worked fine before i patched to 10.3?

tonif
17-03-2010, 17:53
but it worked fine before i patched to 10.3?Then I'm damned if I know but you should update your drivers anyway...

Tim_Cdy
17-03-2010, 17:55
Read the patch readme (i did not bother) there maybe 3D changes that your current dvrs do not support, probably.