PDA

View Full Version : Registering new players, am i being stupid??



andydwm
08-01-2010, 12:11
I've bought a few new players just before the first game of the season, but it says they aren't eligible to play (apart from reserve games) cos I haven't registered them yet....how do i do that?? its well annoying!!
please help before I lash the laptop out of the window.....!

rinso
08-01-2010, 12:19
Assign them a squad number....

andydwm
08-01-2010, 12:21
and how do i do that?? doesn't it usually just say before matches "xxx must be assigned a number before he can play"....?? how else can you do it??

rinso
08-01-2010, 12:24
is there not a grey box at the bottom of your squad screen to assign squad numbers with ?

andydwm
08-01-2010, 12:30
ahhh yeah I've got it! So you can only register 25 players in the squad in the premier league, is that right??

ron6632
08-01-2010, 12:30
What league are you playing in? There are quite a few countries that have registration windows. If you purchase a player outside of these times you can't register them until the next window. If you click on the rules tab on the league table that should tell you if there is a window in place :thup:

andydwm
08-01-2010, 12:35
just playing in the english premier league....i started at the bottom of league 2 and worked up and until now there hasn't really been an issue of having too many players in the squad, but now im in the prem its given me a maximum of 25!

Tomer
08-01-2010, 12:38
ahhh yeah I've got it! So you can only register 25 players in the squad in the premier league, is that right??

That is correct, but keep in mind you don't have to register players under 21 years of age - they will be able to play.

andydwm
08-01-2010, 12:44
ah ok thanks very much! best stop buying all these old farts then i guess......