PDA

View Full Version : Steam not automatcaily updateing?



Evilyoshi
25-11-2009, 22:07
hi all sorry for being a nusence :(

Ive clicked "check for lastest update" and it still says the last patch was the one the day after realease....

What am I doing wrong? thx

p.s I know its not automatcaily working beacause im still getting glitches that the patch was supposed to fix

rinso
25-11-2009, 22:19
In FM, if you go into preferences, does it say V10.1 at the top??

Evilyoshi
25-11-2009, 22:25
In FM, if you go into preferences, does it say V10.1 at the top??

no, says 10.0 :(

rinso
25-11-2009, 22:28
hmm it should have patched it by now!! Mine says Fm10 Version 10.1, which is what yours should be displaying...

have you tried the suggestions in the FAQ thread? can be found here (http://community.sigames.com/showthread.php?t=156429)

dean66683
25-11-2009, 22:28
u need to add .exe at the end of patch.

rinso
25-11-2009, 22:32
u need to add .exe at the end of patch.

Thats only if you're manually patching it, which in this case (install through steam) would break the game! Steam is supposed to download and apply the latest patches automatically...

Jamie543
25-11-2009, 22:35
you have got steam set in online mode i take it?

Evilyoshi
25-11-2009, 23:50
you have got steam set in online mode i take it?

Erm...I think so...how do I check? :p

Evilyoshi
25-11-2009, 23:57
Ok i renamed the registery.blob thing to "Evilyoshi.blob" and now I cant access steam at all:(


EDIT: ok now I can, stand by, its updateing

Evilyoshi
26-11-2009, 00:06
YES! it works!

Thank you all so much for your help ppl :thup:

cheers