PDA

View Full Version : Unregistered player?



daylight
24-11-2009, 01:12
Can someone tell me why after being offered the Bolton Job I have signed 3 player's but they can not play for me as they have not been registered,I think I have searched everywhere but I must be missing something.

Thanks for any help.

Jamie543
24-11-2009, 01:20
did you register them before the end of the transfer window?

daylight
24-11-2009, 01:27
I am still in the transfer window,How do I register the player's?
I really can not see how to do it and have never had this problem before.
Again thanks.

Jamie543
24-11-2009, 01:29
at the bottom of your squad page a box should be visable which says squad numbers once you give them a number and submit it they should be able to play