PDA

View Full Version : No "New Game" option



Ciccioaw
14-10-2009, 20:38
Finally managed to download through Steam, launched, and on the main title screen, i only have the option to load a quick start or load game.

There is no way of opening a new game (Seemingly). Help!

arsenal_2111
14-10-2009, 20:39
You can't start new games on the demo, quick starts only. Choose the option 'Load Quickstart' and welcome to the forums :)

Have fun :thup:

Ciccioaw
14-10-2009, 20:39
Finally managed to download through Steam, launched, and on the main title screen, i only have the option to load a quick start or load game.

There is no way of opening a new game (Seemingly). Help!

Oh and this is the new FM 2010 demo!... probably obvious but thought it prudent to point out

Ciccioaw
14-10-2009, 20:40
You can't start new games on the demo, quick starts only. Choose the option 'Load Quickstart' and welcome to the forums :)

Have fun :thup:

:p

Thanks!

Robbie S
14-10-2009, 20:40
As Arsenal-2111 says you are limited to using quickstarts on the demo

Ter
14-10-2009, 20:53
The demo doesn't have the database included so there is no data to start a new game with