PDA

View Full Version : Probleem met opstarten



vogelspieter
20-10-2007, 04:47
Hoi,

Ik heb het spel geinstalleerd, maar hij start niet op. De autorun doet het ook niet altijd. Wanneer ik het spel opstart geeft hij aan dat het een backup cd is en dat ik het moet vervangen door een andere. Wie kan me helpen?????

Ben ook al naar Dynabite geweest, maar die konden me ook niet helpen.

Pieter

Giziar
20-10-2007, 04:57
http://community.sigames.com/eve/forums/a/tpc/f/521102691/m/1592060253

vogelspieter
20-10-2007, 05:14
Ha Giziar.

Bedankt voor je reactie. Heb het nu geprobeerd, maar nu geeft ie de volgende reactie:

Verkeerde CD/DVD geplaatst.
Plaats de originele "Football Manager 2008 SKU01 - UK English" CD/DVD.
Zie http://www.securom.com/message.asp?m=wrongdisc&l=nl voor meer details.

Nog een idee?

Pieter

Giziar
20-10-2007, 05:22
Originally posted by vogelspieter:
Ha Giziar.

Bedankt voor je reactie. Heb het nu geprobeerd, maar nu geeft ie de volgende reactie:

Verkeerde CD/DVD geplaatst.
Plaats de originele "Football Manager 2008 SKU01 - UK English" CD/DVD.
Zie http://www.securom.com/message.asp?m=wrongdisc&l=nl voor meer details.

Nog een idee?

Pieter

Hmm. Er is een post in het BUGS-forum ook hierover maar die meldt niet veel meer dan de securom oplossing. Wellicht dat posten daar (http://community.sigames.com/eve/forums/a/tpc/f/9482076743/m/2262091253) voor extra reacties zou kunnen leiden.

vogelspieter
20-10-2007, 05:35
OK bedankt. Heb het net gedaan en heb een mail naar Securom gestuurd.

Hoop dat het helpt, baal er echt verschrikkelijk van.

Bedankt voor je hulp,
Pieter

Opperkleurder
20-10-2007, 09:52
Ik krijg die melding soms, maar als ik het vaker probeer werkt het.

21-11-2007, 08:21
@ Pieter: ik heb precies hetzelfde probleem als dat jij hebt en heb ook de handelingen verricht die aangegeven worden maar dat richt allemaal niks uit...

Wat ga jij nu doen om het spel wel werkend te krijgen? (hierover heb ik je ook een email gestuurd)

29-11-2007, 09:12
als ik het spel opstart krijg ik elke keer faultrep.dll niet gevonden installeer het spel opnieuw om het probleem op te lossen maar heb nu al drie keer gedaan nog steeds niks



Originally posted by Giziar:
http://community.sigames.com/eve/forums/a/tpc/f/521102691/m/1592060253

Opperkleurder
30-11-2007, 10:41
Originally posted by stooter:
als ik het spel opstart krijg ik elke keer faultrep.dll niet gevonden installeer het spel opnieuw om het probleem op te lossen maar heb nu al drie keer gedaan nog steeds niks


<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Giziar:
http://community.sigames.com/eve/forums/a/tpc/f/521102691/m/1592060253 </div></BLOCKQUOTE>

http://www.dlldump.com/download-dll-files_new.php/dllfi...0.2180/download.html (http://www.dlldump.com/download-dll-files_new.php/dllfiles/F/faultrep.dll/5.1.2600.2180/download.html)

Kan je het bestand downloaden, hopelijk werkt het.