PDA

View Full Version : probleem met laden Help aub



Br@nd0n
31-12-2007, 06:01
Zal me eerst eens voorstellen ik ben dus nieuw op deze forum http://community.sigames.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif Heb bijna alle FM spelletjes al gehad nu voor het eerst op de pc (ervoor op de xbox 360)
Maar nu m'n vraag : ik zal misschien noobish overkomen maar: ik ben een spel begonne , vandaag laad ik het weer (heb het spel van gisteren) en ik zie daar staan spel: ...
laatst opgeslagen: ...
versie: ...
Enzovoort , maar nu weet ik nie wat ik moet op klikken of doen om weer te spelen , ik kan wel op oorgaan klikken maar niet m'n tactiek van m'n club veranderen ofzo??
Help me zo rap mogelijk aub http://community.sigames.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif
Grttzzz Br@nd0n

Br@nd0n
31-12-2007, 06:01
Zal me eerst eens voorstellen ik ben dus nieuw op deze forum http://community.sigames.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif Heb bijna alle FM spelletjes al gehad nu voor het eerst op de pc (ervoor op de xbox 360)
Maar nu m'n vraag : ik zal misschien noobish overkomen maar: ik ben een spel begonne , vandaag laad ik het weer (heb het spel van gisteren) en ik zie daar staan spel: ...
laatst opgeslagen: ...
versie: ...
Enzovoort , maar nu weet ik nie wat ik moet op klikken of doen om weer te spelen , ik kan wel op oorgaan klikken maar niet m'n tactiek van m'n club veranderen ofzo??
Help me zo rap mogelijk aub http://community.sigames.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif
Grttzzz Br@nd0n

Emmenaar
31-12-2007, 06:02
Gewoon dubbelklikken op de saveggame of kijken of je ergens een knopje "Load" ziet staan http://community.sigames.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif

Emmenaar
31-12-2007, 06:02
savegame*

Br@nd0n
31-12-2007, 06:53
Dat is niet egt het probleem emmenaar , als ik op het menu sta klik op spel openen , ik laad dan en als het geladen is weet ik niet wat ik moet doen , ik kan wel op doorgaan klikken maar kan nix doen (vb geeen transfers ,tatiek wijzigen)

Rubinho
31-12-2007, 07:31
Als je een spel hebt geladen dan kom je op je 'startpagina'. Je kunt dan bijvoorbeeld door op het pull-down menu 'manager' te klikken een aantal opties bekijken, zoals je team bekijken of transfers doen.

Als je vervolgens in je teamscherm bent kun je daar de tactiek aanpassen.

Is dit wat je bedoelt?

Br@nd0n
31-12-2007, 08:00
Heb een screenshot getrokken: http://img212.imageshack.us/my.php?image=spelclubdebrugesstatussm1.png

Daar zit ik "vast" waar moet ik klikken?? Reply zo rap mogelijk http://community.sigames.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif

Br@nd0n
31-12-2007, 08:13
Het is opgelost http://community.sigames.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif sorry voor het "stomme" probleem maar het is opgelost nu http://community.sigames.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif bedankt aan wie die mij wouden helpen !!! http://community.sigames.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif

Stvvfan
04-01-2008, 06:00
Pft, heb al 2x maal nieuw spel begonne en 2 of 3 dagen later krijg ik een foutmelding van het spel kan niet worden geladen.. Iemand een oplossing?

superwalli
04-01-2008, 06:46
Heb je het spel in de winkel gekocht?
Zo ja, dan raad ik je aan je vraag in het Technical Support-forum te stellen, of te kijken of dezelfde vraag daar reeds gesteld is. De mensen die daar zitten hebben veel meer verstand van zulke zaken dan ik, zij zijn de expertshttp://community.sigames.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif

Stvvfan
04-01-2008, 06:47
waar vind je dat forum?

Stvvfan
04-01-2008, 07:52
Iemand?:d

Opperkleurder
04-01-2008, 09:24
http://community.sigames.com/eve/forums/a/frm/f/66919117

Maar in de meeste gevallen is een kapotte save game of pech of je eigen schuld. Pech kan altijd voorkomen maar probeer bijvoorbeeld niet je pc af te sluiten voor FM volledig gesloten is. Verder loont het de moeite af en toe een back up te maken zodat je niet je hele spel kwijt bent.

10-01-2008, 09:32
hallo,
ik heb een gelijkaardig probleem als "br@andor"...
zoals men op de screenshot ziet: ik kan tot daar openen, maar als ik dan verder wil spelen, dan moet ik het een of ander wachtwoord invoeren, maar ik heb er nooit een moeten kiezen!
weet er iemand welk wachtwoord je moet invoeren, of weet er iemand of ik de spelen kan opslaan zonder ze dan te moeten openen met wachtwoord?
alvast bedankt!

delichris
11-01-2008, 11:08
Heb je een legale of een illegale?

Als hij legaal is even opnieuw instaleren.