PDA

View Full Version : Niet laden saved game



Freekai
29-10-2007, 07:15
Ik weet niet of ik hier goed zit, maar ik heb een probleem,

ik heb laatst in 3 dagen fm geen problemen gehad met laden. laatst ging ik het spel laden, en toen kwam er een error: zie hier

http://img80.imageshack.us/img80/348/foutbw6.jpg

ik vind dit vreemd, het spel heeft geen vreemde tokens, het heet gewoon Freek. ik kon het eerder laden en nu niet, weet iemand hoe ik het alsnog kan laden???

Freekai
29-10-2007, 07:15
Ik weet niet of ik hier goed zit, maar ik heb een probleem,

ik heb laatst in 3 dagen fm geen problemen gehad met laden. laatst ging ik het spel laden, en toen kwam er een error: zie hier

http://img80.imageshack.us/img80/348/foutbw6.jpg

ik vind dit vreemd, het spel heeft geen vreemde tokens, het heet gewoon Freek. ik kon het eerder laden en nu niet, weet iemand hoe ik het alsnog kan laden???

Opperkleurder
29-10-2007, 10:35
Probeer het spel eens te laden door de optie opgeslagen spel laden te kiezen ipv laatst opgeslagen spel.

Freekai
31-10-2007, 03:23
dat doe ik ook, maar dat werkt niet, ik denk dat het er aan ligt dat ik het eerst starte zonder de Beta patch, en die later gebruikt heb, hij zou saved game compitable zijn, blijkbaar niet, ik ben al een andere gestart.

Freekai
31-10-2007, 03:34
GVD, nu heb ik het ook bij m'n andere game, hoe kan dit!!!

T-IceMan
31-10-2007, 04:25
http://community.sigames.com/eve/forums/a/tpc/f/9482076743/m/9322097653

o zie net dat je het al gezien heb, hmjah.

Ik heb er nooit eerder met fm last gehad, nogal irritant imo. Het heeft niets te maken met patch wel of niet, omdat ie bij mij verkloot was voor de patch http://community.sigames.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif. Tot nu toe werkt wat ik daar heb gedaan wel. Tis ook opzich wel handig, als je een keer per ongeluk vergeet te saven // saved op verkeerde game, heb je zo ook altijd een backup.

delichris
04-11-2007, 10:47
@Freekai: Heb je wel het originele spel?