PDA

View Full Version : 3d convig



myron230
19-04-2009, 00:03
ik heb problemen met mij 3d instellingen hij geef 2d weer hoe kan het veranderen na 3d???:confused:

Purefun
23-04-2009, 21:43
Wanneer je opstart kun je kiezen.

Ik speel nog altijd 2d, vind het beter zo.

Micado
25-04-2009, 20:20
In de preference - Weergave moet je het kunnen instellen.