PDA

View Full Version : Switching Flanks



daz_the_blue
14-04-2006, 11:15
Does anyone know if it's possible to "substitute" one of your players for another one already on the pitch e.g. switch your left and right wingers over??
Tried to do it during a match but was forced over to the right side of the screen where my unused subs were.
It's entirely possible that I'm being stupid and missing something, but it's a REAL pain if you can't do it, particularly when it comes to subs because of injuries. You'll often want to move a utility player into another position on the field to bring on a certain sub e.g. if you're playing Pip Neville at right back (God forbid!) and Valente at left back, and Hibbert is your only defender sub, if Valente gets injured then you'd want to switch Neville to left back so you can bring Hibbert on for Valente at right back! Hope that makes sense?!
Any help greatly appreciated...

daz_the_blue
14-04-2006, 11:15
Does anyone know if it's possible to "substitute" one of your players for another one already on the pitch e.g. switch your left and right wingers over??
Tried to do it during a match but was forced over to the right side of the screen where my unused subs were.
It's entirely possible that I'm being stupid and missing something, but it's a REAL pain if you can't do it, particularly when it comes to subs because of injuries. You'll often want to move a utility player into another position on the field to bring on a certain sub e.g. if you're playing Pip Neville at right back (God forbid!) and Valente at left back, and Hibbert is your only defender sub, if Valente gets injured then you'd want to switch Neville to left back so you can bring Hibbert on for Valente at right back! Hope that makes sense?!
Any help greatly appreciated...

DanielM_90
14-04-2006, 11:17
yeh when you select home/away tactics whichever you are lok on left then click on where it says positions then on that svreen you cn swap the players positions with another player already on the pitch

ntfc
14-04-2006, 11:20
Yeha took me a while to figure that out.
Becuase i was in a Cl match and Mad Jens had been sent off and i didnt know how to put another Gk therehttp://community.sigames.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif.

DanielM_90
14-04-2006, 11:21
lol thats the way i found out too by my gk getting sent off

daz_the_blue
14-04-2006, 12:20
Excellent. Thanks Daniel!
Maybe it's me, but the manual doesn't tell me a lot of stuff I want to know. Took me ages to find the option to save the game!!
Thanks again.

ntfc
14-04-2006, 12:23
Ha i thinks thats not really that necasarily.

I was too eager to read the manual.

Neil Dejyothin
18-04-2006, 05:48
Good to hear you worked this one out fairly quickly. http://community.sigames.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

We simply ran out of space due to the limited number of buttons available so we had to move this functionality to a new screen. I think it works pretty well as an alternative but as ever, if you guys have any suggestions on how to improve this behaviour then feel free to share them.

ntfc
18-04-2006, 06:51
Personally i found it easily.

Maybe a shortcut to save like pressing the joystick thing up?